Sunday, September 30, 2012

Rindu

Assalamualaikum.

Lama tak bermonolog kat sini. Sebab dah lama lupa pasal benda ni. Sebab bizi dengan Final Year Project 1 untuk semester baru yang dah dua bulan bermula. ( Dah nak habis belajar! )

Orait, back to the topic!

Sebenarnya, aku teringat pasal seseorang. Rasa RINDU kat dia. And alhamdulilah. Dia makin dekat. Nak kata dekat depan mata tu, tak laa. Tapi sambung belajar dekat dengan tempat aku. ( UITM Puncak Alam ) 

Teringat cerita dedulu. Masa dia selalu jadi LONE RANGER dekat sekolah. 

Sangat comel. Jaga pagar sambil baca buku. Bila dia rehat aku selalu bagi alasan kat cikgu nak keluar pegi tandas. Padahal, nak jumpa dia. Hehe.** Iliyana Rosli. Saya pun rindu akak jugak. 

( Ihsan Facebook 15 August 2011)
** Dia sangat sweet. walaupun jauh dia tetap nak jaga aku. Thankyou kakak. :) 

( Ihsan Facebook 4 October 2011 )** Masa aku  rasa malas, dia ada untuk bagi semangat balik pada aku.** Baca bebetul, kalau tak sayang takde nak risau. HAHA. 

( Ihsan Facebook 3 October 2011 )


YES. I DO MISS HER. Aku tahu dalam pada kita gelak ketawa. mesti ada jugak yang sedih dan pahit. Ada jugak bergaduh. Ada jugak salah faham.Yes. Kekadang salah tu datang dari aku jugak. Saya mintak maaf. 
Sori tak ada app munched screen kat dalam fon. Kalau ada, dah boleh snap ape yg dia selalu kata dalam Whatsapp. Saya tak pakai BB. Tapi, ada ke Munched Screen untuk Android..?? ( Konpius )


RINDU waktu dulu. Masa dia selalu ada untuk dengar semua masalah saya. Masa on the phone untill credit habis. Masa chat sesama di Skype mahupun Facebook. Text. Call kejut bangun sebab nak study. Call sebab nak kejut bangun sahur. Text sebab tak boleh tido, nak mintak tolong teman sampai tertido. Yes, akak sangat comel. Indeed! Thankyou soo much. 


** Miss Iliyana Rosli. Good luck. Semoga success untuk Degree akak kat UITM Puncak Alam. Saya mintak maaf. Yes, saya sayang akak lagi. Saya RINDU akak.  : )                            
No comments:

Post a Comment